Vakantie & ontspanning

VakantieFUN

Stichting De Schoor organiseert elke vakantie VakantieFun. Als wij daarvan een activiteitenoverzicht krijgen zullen wij deze op de website publiceren, zodat u weet wat er te doen is in de vakanties.

Droomspeelbus

Elke vrijdagmiddag, m.u.v. vakanties, komt de Droomspeelbus naar de gymzaal Basilicumweg. Uw kind kan voor 50 cent per keer komen spelen, er zijn tal van activiteiten. Van 15.30-16.30 uur van 6 t/m 8-jarigen en van 16.30-17.30 uur voor 9 t/m 12-jarigen.

Multi-Club Het Karwij

In buurtcentrum het Karwij wordt ook vaak van alles georganiseerd door de Multi-Club. Er is regelmatig op vrijdag een Disco in twee leeftijdsgroepen (houdt u de posters op school in de gaten). En op woensdagmiddag is er om de week van 15.00-17.00 uur Kidsclub en Glamourgirls
Leerlingen van Digitalis voor wie de ouderbijdrage van het lopende schoojaar is betaald, krijgen een lidmaatschapspasje van de oudercommissie (OC) Digitalis. Dit OC pasje is persoonlijk, met een pasfoto van de leerling en geeft bij activiteiten van Het Karwij/De Multi-Club recht op korting of soms zelfs gratis toegang.

Kidsproof

Op de site van Kidsproof Almere zijn allerlei tips over vrije tijd etc. te vinden.